Skjutbiograf & Skyttebio Shootingevents SSE

 

 

 

Skjutbiograf Skyttebio

Skjut inomhus med skarp ammo, jaktligt eller event.

Välkomna att träna inför jakterna eller varför inte ett event med företaget.

Länk till Skjutbio SSE

SKJUTBIOGRAF FÖR JAKTSKYTTETRÄNING OCH
PISTOL & REVOLVERSKYTTE

Söker du efter den perfekta skjutbanan att träna skytte på eller att träffa jaktlaget på? Eller en extra upplevelse för dig som aldrig skjutit förr? Då har du hittat rätt! Du är välkommen till vår , du som är erfaren skytt, du som kanske just fått din jaktlicens eller du som bara vill prova på att skjuta med riktiga vapen.

Söderåsens Shooting & Events erbjuder en mängd aktiviteter för dig som är intresserad av skytte. Vi finns i Billesholm i västra Skåne och du hittar oss lätt vid E4 ett par mil norrut från Helsingborg mot Örkelljunga – Östra Ljungby.

Event pistolskytte

Event pistolskytte

 

TRÄNINGSSKYTTE OCH SKYTTE FÖR PROFFSJÄGARE

Prins Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg Vildsvinsfeber

Prins Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg Vildsvinsfeber

Hos oss kan du träna skytte både som nybörjare och proffsjägare. Här finns något för alla – vi hjälper dig gärna att boka kurser eller events som passar dina intressen. Vår skjutbana är perfekt för dig som vill träna skytte i en lugn och fokuserad miljö. Kanske vill du träffa jaktlaget under avslappnade former? Du alltid ta en paus i vår lounge tillsammans med andra jaktintresserade eller träna till låga priser på våra drop-in tider.

SKJUTSKOLA OCH SKJUTBANA I TOPPKLASS

Event pistolskytte

Vår skjutbiograf är utformad som en jaktsimulator där du kan välja att skjuta på klövvilt eller storvilt med olika svårighetsgrad. Du kan också pröva att skjuta på älgbana hos oss till låga priser.
Hos oss kan du också förbättra ditt jaktskytte under ledning av våra duktiga instruktörer. Boka in en lektion i vår skjutskola redan idag! Till oss kan du komma oavsett nivå och målsättning.

JÄGAREXAMEN & EVENTS

Det är roligt att ta jägarexamen hos oss! Kanske har du övat skytte förut eller också är du nybörjare. Oavsett vilket hjälper vi dig att nå dina mål så enkelt och smidigt som möjligt.
Välkommen till Söderåsens Shooting & Events i Skåne – Helsingborg!

  Namn (obligatorisk)

  Telnr (obligatorisk)

  Epost (obligatorisk)

  Datum

  Kurs

  Meddelande, Avbetalning, Alternativ datum

  Jägarexamen GodsJakt.se

  Jägarexamen GodsJakt.se

   

   

  FÖRETAGSEVENT OCH KONFERENS I SKÅNE PÅ SÖDERÅSENS SHOOTING & EVENT

  Vid bokning av företagsevents, konferens, kickoff eller annat event, vänligen ring042-801 01 eller skicka ett mejl, så att vi kan skräddarsy eventet så att det passar just er. Vi har möjlighet att erbjuda flera tjänster tillsammans med Wrams Gunnarstorp Gods.

  SKRÄDDARSYDDA EVENTS I SKÅNE

  På Söderåsens Shooting & Events finns möjlighet att ordna en mängd roliga aktiviteter och event.  Varför inte pröva på skytte i vår smarta jaktsimulator? Vi anpassar svårighetsgraden så att alla kan vara med och har självklart instruktörer som kan närvara under hela passet.

  Hos oss kan du också anordna roliga lagtävlingar som passar bra som event i anslutning till konferens eller kick off. Pistol- och revolverskytte är ett säkert och roligt sätt att umgås som samtidigt ger möjlighet att utmana både dig själv och arbetslaget.events_skjutbiograf_konferens_kickoff

  KONFERENS OCH KUNDMÖTE I NATURSKÖN MILJÖ

  På Wrams Gunnarstorps Gods utanför Helsingborg kan du boka in konferens i en lugn och avskild miljö. Slottet ligger naturskönt och erbjuder fina möjligheter till både arbete och vila. Det går också bra att boka in kundmöte anpassat efter dina behov och önskemål.

  BOKA MÖHIPPAN ELLER SVENSEXAN HOS OSS

  Bara fantasin sätter gränser – möhippa, svensexa eller annat privat arrangemang. Gemensamt för dem alla är att de blir en rolig och minnesvärd erfarenhet. För svensexan eller möhippan kan detta bli dagens höjdpunkt!

  Ingen tidigare erfarenhet av skytte behövs. Det finns erfarna instruktörer som hjälper er.

  HA SKOJ PÅ ETT SÄKERT OCH ROLIGT SÄTT I JAKTSIMULATORN (SKJUTBIOGRAFEN)

  Vid varje skjutpass så ingår säkerhetsinstruktion och det finns dessutom möjlighet att hyra en instruktör som är med under hela passet. Jaktsimulatorn, som även kallas skjutbiograf eller skyttebiograf, ger möjlighet att öva på de mest realistiska jaktsituationer under helt säkra förhållanden.

  Det finns 100-tals olika jaktsekvenser med olika svårighetsgrader att välja mellan. Därmed kan svårighetsgraden på filmsekvensen anpassas efter sällskapets tidigare erfarenhet och gör att såväl erfarna jägare som nybörjare har utbyte av jakten.

  SPÄNNANDE LAGTÄVLINGAR I PISTOL- OCH REVOLVERSKYTTE

  Nu har ni även möjlighet att under säkra former och på ett roligt sätt anordna lagtävlingar i pistol- och revolverskytte! Vi hjälper gärna till att anordna tävlingar som innehåller allt man kan önska av spänning och utmaningar för alla typer av events.

  Välkommen till Söderåsens Shooting & Events!


  Call Now Button