Jägarexamen bok

Jägarexamen bok ange rabattkod godsjakt

Jaktlicens Uppge rabattkod godsjakt när ni beställer er jägarexamen bok.

Din väg till jägarexamen (BOK+Ljudbok)

  • Din väg till jägarexamen är Jägarnas Riksförbunds bok för att klara den teoretiska delen av jägarexamen. Du hittar allt från ekologi till lagar och jaktetik – en komplett bok helt enkelt!
För er med dyselexi kan ni göra teori provet muntligt.
välkomna & njut av er Jägarexamen bok.
Svensk fullständig Jägarexamen, efter kurs kan ni ansöka om alla jaktvapen

Svensk fullständig Jägarexamen, efter kurs kan ni ansöka om alla jaktvapen

Vi utbildar jägarsverige – från jägarexamen till eftersök

Att vidareutbilda sig inom jakt har blivit oerhört populärt under de senare åren. Att ta jägarexamen är, för de flesta nya jägare, numera bara det första steget de tar för att bli välutbildade och kompetenta jägare. Att lära sig skjuta bra, ta hand om det fällda viltet och även laga till det har gett upphov till kurser som många tusentals jägare går varje år. Att hunden är ett viktigt verktyg som även ger jakten en dimension till bekräftas också av att många jägare varje år väljer att gå både lydnads- eller spårkurser men även rena eftersökskurser. Dessutom finns vissa jaktmetoder som kräver särskild utbildning och intresset är även stort hos många jägare för att lära sig mer om de nyare viltarterna som sprider sig över landet.

Bland Jägarnas Riksförbunds kursmaterial finns den oerhört populära ”Din väg till Jägarexamen” som ger den intresserade alla kunskaper som behövs för att klara provet. På våra skjutbanor finns skytteinstruktörer och vi har hundinstruktörer utspridda över landet. Även särskilt utbildade eftersöksinstruktörer finns som kan lära både hund och förare mer om de svåra eftersöken. Vårt styckningsmaterial ”Passa, flå och stycka” lämpar sig väl för den som vill lära sig mer själv men det hålls även kurser utifrån materialet. Vi erbjuder även den populära jaktledarutbildningen som ger dig som fungerar som jaktledare mer kött på benen.

Jägarnas Riksförbund fortsätter utveckla sitt kursutbud för att ge jägarna den kunskap de efterfrågar. Våra medlemmar och jägarna i Sverige är välutbildade men med ett brett utbud av kurser ser vi till att de lär sig ännu mer.

Beställ er Jägarexamen bok nu & börja er resa. Uppge rabattkod godsjakt

Jägarnas riksförbund

Jägarnas riksförbund

 


Call Now Button