GodsJakt omdöme referenser

GodsJakt omdöme från 280 st tidigare kursdeltagare av över 8 000 elever, GodsJakt JÄGAREXAMEN PÅ ENDAST 3 DAGAR!
Från Facebook GodsJakt & vi tackar ödmjukast för alla recensionerna.

Chansa inte det finns en anledning att vi hade 21 av 22 elever( 10 av 10 & 11 av 12 elever) på rekommendation från tidigare elever på två kurser i sträck.

Ni gör detta en gång i livet & det finns inget vi inte gör för er.

Även om vi gör detta varje vecka så ska det kännas lika speciellt från vår sida.

Välkomna

Tveka inte, ring oss på 0708-161769
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Kan verkligen rekommendera denna utbildning. Gick kurs hos annan men den som verkligen fick skyttet att sitta var Calle! Bäst på det han gör!

Lars Ahlstedt 5 star

Tack för en kanonelg!En intensivkurs är helt klart att rekommendera utifrån den (enda) erfarenhet jag har av dessa kurser. Ingen blir en jägare på vare sig en tio-veckors kurs eller en helg, men nu har vi (jag och min tjej) en fin grund att själva utveckla vårt skytte och viltkunskap. PK eller ultrafeminister, se åt ett annat håll, men kom ihåg att du då missar en väldigt bra kurs.Calle är en extremt duktig skytt och jägare, något som verkligen lyser igenom och han egentligen inte behöver berätta om, men som du kommer få höra en hel del av. Han har även ett genuint intresse för viltvård och stor respekt för djuren.Är du en person som kräver att veta vad som ska hända i förväg till punkt och pricka så ta några djupa andetag. Säger dom att det kommer lösa sig – lita då på det, även om du aldrig hållit i ett vapen tidigare!

Sist men inte minst, kursen är ingen dans på rosor. Tidiga mornar och sena kvällar.
Åk dit för att lära dig om jakt och skytte, inte för att få en SPA-helg, det kan du göra senare.

Skitjakt på er! 🙂

Calle Stedt reviewed Jägarexamen & Jaktresor GodsJakt.se5 star

May 22 ·

 Skolexempel på en riktigt gedigen utbildning. Otroligt kompetent personal med Calle i spetsen! Sjukt nöjd med en snabb och ordentlig inlärningsprocess av både skytte, teori och praktiska moment. Rekommenderas starkt för alla nyfikna, och framförallt de med pressat schema!

Gott käk, kunnig och generös personal och riktigt vacker miljö.
6 av 5 hylsor, och mycket pang för pengen.

Niklas Hyland Förutom att det var länge sedan jag skrattade så mycket har jag träffat den bästa pedagog Calle Carl-Fredrik Alwén, jag någonsin mött. Sveriges bäste möter Sverige grönaste, kan man oxå säga… det här är oxå ett stalltips för dom som vill lära sig mer om skogen.
 Johanna Nordgaard 5 starIntensivt, roligt, härligt och helt enkelt underbart att ta jägarexamen ihop med Calles gäng!
Vi som har varit där vet att resultatet inte uteblir och Calles energi smittar av sig på oss alla. Calles kunskap och ambition att få sina elever lyckas, gör att vi lyckas!
Ingen ger sig och alla kämpar tillsammans, mot samma mål!
Jag rekommenderar familj och vänner att avlägga jägarexamen med Calle &Co och GodsJakt.

Johan Schreil 5 starTack Carl-Fredrik Alwén för en väldigt trevlig jaktkurs med både trevlig anda och stor kompetens från Din sida som gjorde att vi båda klarade av kursen. Jag och min son Victor är oerhört nöjda. Vi rekommenderar alla som vill ta jägarexamen att ta den hos Dig!:)) Även ett stort tack till Bror för hans kunskap och arbete i det hela.

July 30, 2013 ·

 Fick mig nästan att vilja byta bort mina hästar mot bössor 😉

Alexander Nordin 5 starAlla mina vänner skickar jag till min vän Calle, och de har blivit duktiga skyttar. Varit extremt nöjda & haft roligt.
Tveka inte, ni kommer inte ångra er.
Rickard Lundberg 5 starMycket proffsiga pågar!

Som ålderman i gruppen 4-6 nov (jägarexamen), med bred erfarenhet av utbildning, sammanfattar jag kursen som synnerligen framgångsrik! Att få 14 olika individer med både noll och lång jaktbakgrund, att marschera i takt, uppnå samma mål, som en bedrift. Passion för jakt, målmedveten och kompetens inom gruppstyrning och de personliga egenskaperna. Allt finns hos Calle, Markus, Jonas och David. Personligen har jag nu en stabil, teoretisk och praktisk, plattform för att ta del av Jaktvärlden i framtiden. En modern och kompetent utbildning. Tack för Er förmåga att överföra kunskaper. Rekommenderas Varmt ! Alf Ahlberg, Landskrona

Just hemkommen efter några riktigt långa och intensiva dagar med ett jägarexamenbevis. Calle o co har lotsar mig genom kursen, fått mig att tro på mig själv för något annat finns inte!! Jag kan starkt rekommendera att gå just här för jag är ett levande bevis på att man garanterat klarar kursen. Att man dessutom får träffa nya bekantskaper gör inte saken sämre och jag har haft några fantastiska dagar med mina kurskamrater. Stort TACK för allt!!!

Övning ger färdighet och gott om övning med klockren handledning var precis vad man fick från tidig morgon till sen kväll. Drivna och kunniga kursledare rakt igenom. Optimal balans mellan teori, säker vapenhantering, övning i skjutstudio och skarpt lerduveskytte samtidigt som det fanns gott om möjligheter till individuellt anpassad flexibilitet så att man kunde öva extra på sina svagheter.

Denna kurs är något över det vanliga.
100% seriositet när det pratas om skytte och vilt.
Här utvecklar man kunskaper man inte visste att man hade i sig och som Calle och hans team tar tillvara på.
Det är många intensiva timmar som är guld värda.

100% skratt när Calle bjuder på sig själv o lyckas få en grupp på 15 att slappna av o njuta av kursen men samtidigt prestera.

June 5 at 11:59am ·

 En intensiv, tuff och lärorik kurs med fokus på såväl teknik som teori, alltid med säkerheten i centrum. Kunniga och duktiga lärare som på kort tid lägger grunden för gott skytte. En kurs som inspirerar till forsatta äventyr.
Mollie Fondelius reviewed Jägarexamen & Jaktresor GodsJakt.se5 star

February 17 ·

 Långa men otroligt roliga dagar och dom bästa lärarna man kan ha! Kunde med ett stolt leende på läpparna gå därifrån på sista dagen med ett godkänt bevis i handen!

 Om målsättningen är att klara jägarexamen så är godsjakt.se verkligen att rekommendera.

Det märks att de gjort detta några vändor. Jag kände mig riktigt trygg med kursen. Killarna lägger upp nivån efter individ och ser till att man för de kunskaper man behöver. Det läggs mycket fokus på att ma som kund ska känna sig riktigt nöjd med kursen både under och efter. Något som är extra positivt är att extra fokus läggs på säkerheten.

Ser fram emot att återkomma med frågor om jakt eller vapen, samt att i framtiden återkomma för att fortsätta utveckla mitt skytte.

Jag kan rekommendera jägarexamens kursen av HELA mitt hjärta med ett par brasklappar �

Calle Alwen som kör kurserna är extremt energisk pedagogisk och driven, men lite udda och med färgstarka åsikter och ett matchande sätt att uttrycka sig. Han är enormt tävlingsdriven och kräver mycket av sina elever, och han vågar säga det rent ut utan hymlande i PK-stil. I hans egen värld är hans prestation den som uppnås av hans elever, och man skämtar inte om prestation på hans kurser �.

Hans kurser lämpar sig INTE för feminister, lättkränkta eller tafatta. Men vill man lära sig massor av det som är viktigt från en jägare och skytt som satsar allt och är bättre än de flesta själv, i slottsmiljö och i ett galet tempo där typ 95% av eleverna tar examen på mindre än tre dygn, då är det RÄTT.

Sen var det jävligt kul också!
Fem tummar upp!

Carl-Fredrik Bothén reviewed Jägarexamen & Jaktresor GodsJakt.se5 star

Förmodligen bästa jägarexamenskursen i Sverige. Rekommenderas varmt!

Jag skulle vilja tacka dom som höll i denna utbildning samt alla deltagare.
Det va fantastiskt.
Det va hårt bra fokus tydliga linjer och väldigt hög kunskap från alla ni som utbilda. Så tack Calle, Jonas och Fabian � 5 Stjärnor.

Och tack för alla skratt och historier ���

Högt tempo och effektivitet var ett genomgående tema, passade mig perfekt!
Jag kan och kommer starkt rekomendera Godsjakt till alla som vill ta sin examen på ett snabbt och smidigt sätt.
Calle är grym och vet vad han snackar om och hans medhjälpare är kanon, dom tillsammans ser till att allt man behöver ha med sig i verktygslådan sitter som berget innan provdagen!
Tack så mycket och på återseende! 🙂

Fredrik Sträng reviewed Jägarexamen & Jaktresor GodsJakt.se — 5 star

October 11, 2016

Bästa dagarna man kunnat önska o så mycket bättre än man hade kunnat hoppas. Seriöst o disciplinerat på ett sätt som gjorde allt väldigt kul o lätt att förstå, vackra o avslappnande miljöer att vistas i, kanon upplägg helt enkelt. Calle har en exceptionell kunskap som är ett privilegium att få ta del av, kan rekommendera detta till ALLA.

Otroligt glad att jag valde att ta min jägarexamen på Bosjökloster och Godsjakt! Väldigt givande dagar och fantastiskt bra instruktioner från Calle och Fredrik resulterade i topprestationer jag aldrig kunnat drömma om. Rekommenderas varmt!

Tack för en riktigt bra intensivkurs. Fantastisk miljö och effektiv inlärning med fokus på säkerhet och skytte. Mycket kunniga och duktiga lärare som gav mig grunden för skytte och för fortsatta äventyr.

5 star

Sveriges bästa skytte instruktör? Jag tackar Carl-Fredrik Alwén för all hjälp med jägarexamen!

Förmodligen bästa jägarexamenskursen i Sverige. Rekommenderas varmt!

Kanon utbildning rekommenderas starkt. Går nog inte hitta bättre instruktörer än Calle och Markus när det gäller skytte och säkerhet. Bra stämning god mat och fantastiskt roligt.

Väldigt intensiva och långa dagar. Det bästa av allt var provdagen som var väldigt rolig. Att klara av moment efter moment trots nerver har gett mig lite mer självförtroende. Plus jag klådde maken på ler duvorna. 

Sitter här nöjd med mitt jägarbevis och armar som har ont i muskler jag inte visste jag hade  Tack Calle för att du gjorde så att jag och maken fick våra efterlängtade Jägarbevis!

Högt tempo och effektivitet var ett genomgående tema, passade mig perfekt!
Jag kan och kommer starkt rekomendera Godsjakt till alla som vill ta sin examen på ett snabbt och smidigt sätt.
Calle är grym och vet vad han snackar om och hans medhjälpare är kanon, dom tillsammans ser till att allt man behöver ha med sig i verktygslådan sitter som berget innan provdagen!
Tack så mycket och på återseende! 

Tack för en riktigt bra intensivkurs. Fantastisk miljö och effektiv inlärning med fokus på säkerhet och skytte. Mycket kunniga och duktiga lärare som gav mig grunden för skytte och för fortsatta äventyr.

Riktigt trevliga och långa tuffa dagar. Lära ut skyttet är ni kungar på! Tack för hjälpen Oscar och Markus!

Kanon utbildning rekommenderas starkt. Går nog inte hitta bättre instruktörer än Calle och Markus när det gäller skytte och säkerhet. Bra stämning god mat och fantastiskt roligt.

Oskar får ?????
Kurs i högt tempo med högt till tak
Calle får ?????
???

Mycket givande kurs! All heder åt de kunniga och seriösa kursledarna som gav bra och personliga tips. Kunde inte haft bättre lärare! Stort tack till Jonas, Fredrik och Fabian  även till Calle för att jag fick komma ner till Skåne istället för sthlm.

Just hemkommen efter några riktigt långa och intensiva dagar med ett jägarexamenbevis. Calle o co har lotsar mig genom kursen, fått mig att tro på mig själv för något annat finns inte!! Jag kan starkt rekommendera att gå just här för jag är ett levande bevis på att man garanterat klarar kursen. Att man dessutom får träffa nya bekantskaper gör inte saken sämre och jag har haft några fantastiska dagar med mina kurskamrater. Stort TACK för allt!!!

Rekomenderar starkt!
Trodde inte på det själv att det skulle gå att ta examen på 2 dagar men med rätt utlärning från början till slut så är det inga problem 

Stort tack till Calle och Jonas!

Fantastisk kurs!! Calle och hans team är: kunniga, disciplinerade och inspirerande.

Fantastisk kurs!! Calle och hans team är: kunniga, disciplinerade och inspirerande.

Calle är en klass för sig. �
Oskar var klockrent bäst � Kalmar �

Helt otroligt bra! Har fortfarande ett lyckorus �
Rekommenderas varmt �
Lyssna o lita på Calle ? han har rätt�

Tack Calle & Oscar �

Utvecklande inlärningsteknik, släpp taget! Fungerar klockrent!

Tack för en av de bästa helgerna i mitt liv ni är så jävla bra!! Helt suveräna är ni hade alldrigt klarat de utan Godsjakt stort tack !!! 🙂 <3

Tack för en av de bästa helgerna i mitt liv ni är så jävla bra!! Helt suveräna är ni hade alldrigt klarat de utan Godsjakt stort tack !!!  

Utvecklande inlärningsteknik, släpp taget! Fungerar klockrent!

Från att inte skjutit mer en luftgevär och fått jägarexamen på så kort tid är bara 5+ som gäller för Calle

Tack för en väldigt bra och trevlig utbildning. Vill ni lära er skytte på rekord kort tid, åk hit. Rekommenderas varmt

Jättebra kurs, lärde mig mycket och fick många nya vänner.

Extremt kul samt lärorik utbildning! Stort eloge till grabbarna på Godsjakt! Jag tog jägarexamen hos en annan skola, för 3 år sedan, men kände att kunskaperna inom jakt och skytte förbättrades avsevärt för mig! kan säga att det är enorm skillnad på kvalitén när det gäller utbildningen på godsjakt! Rekommenderar!!!

Jag skulle vilja tacka dom som höll i denna utbildning samt alla deltagare.
Det va fantastiskt.
Det va hårt bra fokus tydliga linjer och väldigt hög kunskap från alla ni som utbilda. Så tack Calle, Jonas och Fabian � 5 Stjärnor.

Och tack för alla skratt och historier ���

Det blev en enkel match att slutligen nå målet genom bra ledning och stort kunnande av Carl-Fredrik och Godsjakt. En oförglömlig helg på BosjöKloster slott! Rekommenderas varmt!

Kan bara säga som det är!
Calle är KUNG��
Tack!

Grymt bra kurs kan verkligen rekommendera andra att åkt hit� bättre instruktör får man leta efter

Bästa dagarna man kunnat önska o så mycket bättre än man hade kunnat hoppas. Seriöst o disciplinerat på ett sätt som gjorde allt väldigt kul o lätt att förstå, vackra o avslappnande miljöer att vistas i, kanon upplägg helt enkelt. Calle har en exceptionell kunskap som är ett privilegium att få ta del av, kan rekommendera detta till ALLA.

Kanon utbildning rekommenderas starkt. Går nog inte hitta bättre instruktörer än Calle och Markus när det gäller skytte och säkerhet. Bra stämning god mat och fantastiskt roligt.

Otroligt glad att jag valde att ta min jägarexamen på Bosjökloster och Godsjakt! Väldigt givande dagar och fantastiskt bra instruktioner från Calle och Fredrik resulterade i topprestationer jag aldrig kunnat drömma om. Rekommenderas varmt!

Helt fantastisk kurs på alla sätt och vis. Calle och Fabian är verkligen proffs på det de gör. Allting var perfekt uppstyrt. Rekommenderas varmt!

Jättebra instruktörer. De får vem som helst att träffa. Lyssnar man bara o följer instruktionerna så kan man inte misslyckas.

Väldigt givande dagar med er alla, självklart extra stort tack till Calle, Fredrik och Fabian.
Strikta, hårda, disciplinerade, extremt passionerade och med stora hjärtan där under lotsade ni oss till succé!
Så inte konstigt att vi presterade med topp resultat!
Ses igen!

Tack för en otroligt bra och framgångsrik kurs. Utvecklade mitt skytte under Calle & Co’s handfasta ledning och har nu en bra bas att jobba från. Mycket trevlig miljö på Bosjökloster och härligt sällskap från de andra kursdeltagarna, otroligt trevliga människor allihop!
Det var verkligen väl värt att lägga 4 semesterdagar i Juli på denna kurs, som en mini-semester om det inte vore för hårt arbete från 08-22:00 🙂 Superkul var det och stort tack till Calle, Fabian och Marcus som engagerat och tålmodigt tog alla deltagarna i mål!

Fantastiskt bra kurs! Retfullt positiv inställning hos calle, allting är sååå lätt! men det är de ju också med så fantastiskt kunnig personal
Rekommenderas starkt!!

Carl-Fredrik Alwén inger självförtroende och peppar där det behövs. Att misslyckas är inte ett alternativ när man har Calle som instruktör! Tack för en oförglömlig helg.

Vill passa på här att rekommendera och tacka Carl-Fredrik Alwén och hans goa killar Marcus Lundberg och ”skit i det nu” Fabian Callmer för en fantastisk weekend i en underbar miljö perfekt boende och smaskens käk. Dom lyckas skapa en attityd och atmosfär som leder till att du inte misslyckas….misslyckas finns inte i vokabulären hos den mycket speciella calle Alwén….ett proffs! Servicen som Fabian ”skit i det nu” Callmer bjuder er på kan inte bli bättre! Och Marcus Lundberg…. Your The man! Tackar ödmjukast för den bästa weekend jag haft på mycket länge. Om man så aldrig kommer att jaga så är kursen och upplevelsen, människorna, miljön, ja hela grejen värt varenda öre!

Förmodligen bästa jägarexamenskursen i Sverige. Rekommenderas varmt!

Mycket bra utbildning 🙂 och trevligt folk bättre kan man nog inte få det

En riktigt bra intensivkurs i vacker miljö. Effektiv inlärning med stenhård fokus på skyttet och säkerheten. Läs på teorin före kursen så löser sig resten på plats. God mat från grillen, trevligt umgänge, gemytligt boende och framför allt riktigt roligt. Stort tack Calle och Oscar för en oförglömlig helg, och framför allt, för att ni tog mig till det efterlängtade jägarbeviset!

Tack för några otroligt lärorika och roliga dagar…. ett minne för livet!! Calle och Oskar (Viking) kan sin sak. Kan varmt rekommendera denna kurs:-)

Tack för en fantastiskt trevlig och lärorik helg som blev början till något stort. Ni gjorde ett grymt jobb med oss både i skolbänken och på skjutvallen. Kvällarnas samtal och alla skratt lär jag inte heller glömma .

Tog min examen klart idag tack vare Godsjakt, långa intensiva dagar med mycket träning på skytte,säker vapenhantering och teori.
Allt gick bättre än förväntat och är mycket tacksam för dessa dagarna.
Rekommenderas varmt

Väldigt givande dagar med er alla, självklart extra stort tack till Calle, Fredrik och Fabian.
Strikta, hårda, disciplinerade, extremt passionerade och med stora hjärtan där under lotsade ni oss till succé!
Så inte konstigt att vi presterade med topp resultat!
Ses igen!

Tack för en otroligt bra och framgångsrik kurs. Utvecklade mitt skytte under Calle & Co’s handfasta ledning och har nu en bra bas att jobba från. Mycket trevlig miljö på Bosjökloster och härligt sällskap från de andra kursdeltagarna, otroligt trevliga människor allihop!
Det var verkligen väl värt att lägga 4 semesterdagar i Juli på denna kurs, som en mini-semester om det inte vore för hårt arbete från 08-22:00 🙂 Superkul var det och stort tack till Calle, Fabian och Marcus som engagerat och tålmodigt tog alla deltagarna i mål!

Otroligt glad att jag valde att ta min jägarexamen på Bosjökloster och Godsjakt! Väldigt givande dagar och fantastiskt bra instruktioner från Calle och Fredrik resulterade i topprestationer jag aldrig kunnat drömma om. Rekommenderas varmt!

Kanon utbildning rekommenderas starkt. Går nog inte hitta bättre instruktörer än Calle och Markus när det gäller skytte och säkerhet. Bra stämning god mat och fantastiskt roligt.

Bästa dagarna man kunnat önska o så mycket bättre än man hade kunnat hoppas. Seriöst o disciplinerat på ett sätt som gjorde allt väldigt kul o lätt att förstå, vackra o avslappnande miljöer att vistas i, kanon upplägg helt enkelt. Calle har en exceptionell kunskap som är ett privilegium att få ta del av, kan rekommendera detta till ALLA.

Riktigt trevliga och långa tuffa dagar. Lära ut skyttet är ni kungar på! Tack för hjälpen Oscar och Markus!

Arsim Spahija 5 starFinns inga ord. Bästa tänkbara hjälp,Bästa tänkbara Service, Otroligt Grymma på lära ut. Dom kan verkligen detta det är det inget snack om !! Vill man ta jägarexamen så e de ingen tvekan på att Carl och Co är nr 1
Jimmy Steen 5 star5/5 tomhylsor!! Kan inte bli bättre än så här!!
Carl-Fredrik Bothén 5 starFörmodligen bästa jägarexamenskursen i Sverige. Rekommenderas varmt!
Manne Bellarosa 5 starBäst
Erika Svensson 5 starBästa
Carl Fredrik Klintner 5 starDet blir inte bättre.
Henrik Bäck 5 starVilka toppen dagar! Proffsiga ledare! Och fantastiskt god mat!
Jonas Westerberg 5 starSveriges bästa skytte instruktör? Jag tackar Carl-Fredrik Alwén för all hjälp med jägarexamen!
Jonas Bang 5 starAlla mina vänner som varit hos Calle är extremt nöjda. Blir inte bättre. Seriöst & bästa resultatet.
Martin Lantz 5 starTack för en superbra kurs Calle och Oskar ! Och mina trevliga kamrater !
Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ till er !
Peter Thomsson 5 starProffsigt och fullt individanpassat, vilket gav oss utmärkt resultat.
Christian Taxi Persson 5 starKan varmt rekommendera denna kurs för alla som ska ta jägarexamen! Varför läsa flera månader när du kan lära dig allt om grunderna och lite mer på mindre än en vecka tack vare ett väldigt bra utlärande av teori samt skytte av Carl-Fredrik Alwèn! Dessutom så hade vi väldigt skoj 🙂
Magnus Brazze Sjögren 5 starFantastiskt bra! Kan varmt rekommendera
Jimi Karlsson 5 starHelt underbart..
Ångrar inte en sekund att jag tog denna kursen! Tack för allt, tekomendras varmt!
Emil Wärn 5 starSkön kille med mycket kunskap.. Lätt att ha att göra med… Godsjakt kan jag varmt rekommendera!!! Sen att vi var ett jävla bra gänga, gör ju inte saken sämre.. Tackar samtidigt Rolle o Claes på Hbg skytteklubb!!
Adam Gustafsson 5 starBäst helt enkelt!
Martin Hansson 5 starBästa kursen för jägarexamen i Sverige!
Calle är en fantastisk skytt och ingen kan lära er skytte bättre än han.
Rekommenderar hans kurser till alla jag känner.
Jonny Lundahl 5 starVill ni lära er grunderna i skytte o säkerhet med bästa vägledningen så har ni hittat rätt….
Dennis Liljeqvist 5 starAtt ta jägarexamen här var snabbt, kul och lätt värt pengarna 🙂
Petra Lundberg 5 starOtrolig upplevelse med bästa lärarna. Här får man verkligen en perfekt start för jakt och skytte. Helt klart bästa utbildningen
Mattias Isojärvi 5 starFantastisk helg i högt tempo med en fantastisk instruktör och koncept!
Johnny Kagan Eneroth 5 starEn mycket givande utbildning med mycket hög kompetens på utbildningslärarna. Tveka inte! bara hoppa på, man får väldigt mycket för pengarna och en massa Goa skratt och go mat.
Kerstin Jonsson 5 starBästa på marknaden, allt ingår och riktigt bra utbildning.
David Svensson 5 starEfter en mycket härlig helg på Bosjökloster tillsammans med trevliga människor kan vi alla efter genomförd kurs kalla oss jägare! Den här examen möjliggör att jag kan börja träna upp mitt skytte och jaktintresse på riktigt! Tack Calle för en väl genomförd utbildning!
Martin Valdemarsson 5 starToppen, Bra drag med fokus på rätt ställen och väldigt lärorikt
Anton Rosander 5 starSom sagt helt perfekt!
Matthias Nilsson 5 starHelt klart den bästa upplevelsen på länge, och kanoninstruktörer och mycket trevliga provledare!
Fredrik Örberg 5 starKärlek och respekt
Nicklas Armbäck 5 starSå jävla roligt en av mina bästa upplevelser
Per Haraldsson Alwén 5 starSeriös, inriktning på skytte o säkerhet. Tveka inte
Kristian Bomark 5 starHärligt ställe.. Sjukt roligt
Per Held 5 starCalle och Oscar tar väl hand om dig så lita på vad dom säger och ta åt dig av instruktionerna. Det visar sig direkt i skyttet.
Joachim Müller 5 starKan sammanfatta det i ett ord: bäst
Alexander Karlsson 5 starHelt klart bäst! Kanon instruktörer och 3 kanontrevliga dagar med god mat och trevligt umgänge!! 5++
Mattias Kia Johansson 5 starTveka inte! Skitkul!
Andreas Börjesson 5 starBästa utbildningen man kan få inom jakt&skytte!!
Malin Andersson 5 starTack calle för tre oerhört lärorika dagar om skytte och säkerhet, skratt och mycket god mat!
Pontus Purtsi 5 starVädligt bra kurs, utlärning av skytte kunde inte bli bättre.

  Namn (obligatorisk)

  Telnr (obligatorisk)

  Epost (obligatorisk)

  Datum

  Kurs

  Meddelande, Avbetalning, Alternativ datum

  Mikael Bigge Börjesson 5 starTack Calle och Oskar för en underbar helg . Bästa utbildningen man kan få inom jakt & skytte .
  hoppas att vi ses igen . (har inte haft så roligt på länge )
  Signor Padrone 5 starJägarnas förebild
  Andre Ulvholt 5 starHelt enkelt perfekt!
  Andreas Johansson 5 starUtmärkt (y)
  Mattias Nyberg 5 starHelt överlägset bra kurs! Tack Calle och Oskar 🙂
  Morgan Scammel 5 starBäst!
  Olle Andersson 5 starSeriöst & antagligen Sveriges bästa. Säkerhet o skytte.
  Zana Rewar 5 starMagiskt!
  Linus Johansson 5 starFinns ingen tvekan om att det är den bästa kursen på marknaden.
  Tobias Regnander 5 starRoundtable: kanonutbildning.
  Sanna Olsson 5 starRiktigt bra utbildning med underbara människor och fantastiska upplevelser! Tack för all hjälp Calle och Oscar 🙂
  Emil Stenmark 5 starEn bättre och mera lärorik kurs är nog svårt att hitta ! Jag e mer än nöjd, och alla som är intresserade av jägarx rekommenderar jag starkt att välja godsjakt.//Super nöjd kurs medlem
  Ewa Alwén 5 starNaturligtvis fem stjärnor/kram mam
  Jonas Björk 5 starMycket bra kursledare!!! Kan inte bli bättre!
  Mattias Tias Larsson 5 starFörbannat kul och hade utmärkta kurs ledaren, proffsigt, säkert och med fantastiskt resultat / All aces in my book
  Mikael Lovén 5 starHög klass i alla avseenden. Rekommenderas!
  Gabriel Stefan Rasch 5 starBästa kurs för den som e motiverad och har intresse 🙂
  Johan Andersson 5 starVill tacka för en riktigt bra kurs! Rekommenderar en dags vila efteråt för att samla intryck. Calle tillhör klart toppskicket av de instruktörer och kursledare jag träffat på. Nu är det ut och träna vidare!
  Tobias Erlandsson 5 starBra skytte och sköna lirare till instruktörer
  Crister Hjalmarsson 5 starGrymnt bra kurs och mycket roliga dagar!
  Mia Andersson 5 starÖverträffade mina förväntningar!
  Calle Sten 5 starTack för allt i helgen! Det har varit intensivt men riktigt roligt:) Har lärt mig mycket av dig. Bättre än såhär blir det inte:) Tack för allt!:) / Calle
  Ponthus Ruda 5 starBättre än så här kan det inte bli! En perfekt mix o en fantastisk miljö!
  Tusen tack för allt!
  Lex Wiking 5 starFantastiskt roligt, Calle å Bror gör detta till en otroligt kul upplevelse. Rekommenderar varmt att ta denna kurs om du/ni vill ta jägarexamen.
  Robert Friborg 5 starTack Calle för en enastående helg med roliga minnen.
  Kompetens, vilja och värme det är godsjakt för mig.
  Alla klarade sin jägarexamen med bravur tack vare Calles och Oscars kunskap och vilja att lära ut.Tack så mycket. Kompetens rakt igenom.
  Robin Månsson 5 starRekommenderar detta till alla som vill ta jägarexamen!
  Robert Karlsson 5 starBäst helt enkelt! Sen är ju Calle-Frallan en riktigt go gubbe oxå!
  Anton Svan 5 starEtt väldigt bra och effektivt sätt att lära sig skjuta och ta jägarexamen.
  Stefan Nilsson 5 starSanslöst bra kurs!!
  Gustaf Hörnestam 5 starNågra fantastiska dagar med rätt fokus!
  Erik Karlsson 5 starRiktigt jävla nice!!
  Johan Öhlén 5 starUtmärkt utb o upplevelse
  Mikael Ekinge 5 starHar haft en kanonresa som har gått från moll (när hagelskotten inte satt) till dur (när jag satte 100% av lerduveskotten) till moll (när det gick tungt med kulskotten) och avslutats i dur (när kulskotten satt o tekniken funka) eller till och med eufori (när examensbevisets skrevs ut) Rekommenderas mkt starkt. Stort tack Calle o Bror. Ovärderlig teknikdrillning. Kommer jag aldrig glömma.
   

   Namn (obligatorisk)

   Telnr (obligatorisk)

   Epost (obligatorisk)

   Datum

   Kurs

   Meddelande, Avbetalning, Alternativ datum

   Mikael Ekinge 5 starHar haft en kanonresa som har gått från moll (när hagelskotten inte satt) till dur (när jag satte 100% av lerduveskotten) till moll (när det gick tungt med kulskotten) och avslutats i dur (när kulskotten satt o tekniken funka) eller till och med eufori (när examensbevisets skrevs ut) Rekommenderas mkt starkt. Stort tack Calle o Bror. Ovärderlig teknikdrillning. Kommer jag aldrig glömma.

   August 17 ·

    Helt fantastisk kurs på alla sätt och vis. Calle och Fabian är verkligen proffs på det de gör. Allting var perfekt uppstyrt. Rekommenderas varmt!

   August 12 ·

   Riktigt bra utbildning, med väldigt bra och kunnig lärare! Det är även väldigt bra mat!

   August 2 ·

    Jättebra instruktörer. De får vem som helst att träffa. Lyssnar man bara o följer instruktionerna så kan man inte misslyckas.
   Ola Secher reviewed Jägarexamen & Jaktresor GodsJakt.se5 star

   July 30 ·

    Väldigt givande dagar med er alla, självklart extra stort tack till Calle, Fredrik och Fabian.

   Strikta, hårda, disciplinerade, extremt passionerade och med stora hjärtan där under lotsade ni oss till succé!
   Så inte konstigt att vi presterade med topp resultat!
   Ses igen!

    Patrik Petersson reviewed Jägarexamen & Jaktresor GodsJakt.se5 star

   July 28 ·

    Tack för en otroligt bra och framgångsrik kurs. Utvecklade mitt skytte under Calle & Co’s handfasta ledning och har nu en bra bas att jobba från. Mycket trevlig miljö på Bosjökloster och härligt sällskap från de andra kursdeltagarna, otroligt trevliga människor allihop!

   Det var verkligen väl värt att lägga 4 semesterdagar i Juli på denna kurs, som en mini-semester om det inte vore för hårt arbete från 08-22:00 🙂 Superkul var det och stort tack till Calle, Fabian och Marcus som engagerat och tålmodigt tog alla deltagarna i mål!

   Tomas Wiberg reviewed Jägarexamen & Jaktresor GodsJakt.se5 star

   July 26 ·

    Fantastiskt bra kurs! Retfullt positiv inställning hos calle, allting är sååå lätt! men det är de ju också med så fantastiskt kunnig personal

   Rekommenderas starkt!!

   July 25 ·

    Carl-Fredrik Alwén inger självförtroende och peppar där det behövs. Att misslyckas är inte ett alternativ när man har Calle som instruktör! Tack för en oförglömlig helg.

   Vill passa på här att rekommendera och tacka Carl-Fredrik Alwén och hans goa killar Marcus Lundberg och ”skit i det nu” Fabian Callmer för en fantastisk weekend i en underbar miljö perfekt boende och smaskens käk. Dom lyckas skapa en attityd och atmosfär som leder till att du inte misslyckas….misslyckas finns inte i vokabulären hos den mycket speciella calle Alwén….ett proffs! Servicen som Fabian ”skit i det nu” Callmer bjuder er på kan inte bli bättre! Och Marcus Lundberg…. Your The man! Tackar ödmjukast för den bästa weekend jag haft på mycket länge. Om man så aldrig kommer att jaga så är kursen och upplevelsen, människorna, miljön, ja hela grejen värt varenda öre!

   Väldigt intensiva och långa dagar. Det bästa av allt var provdagen som var väldigt rolig. Att klara av moment efter moment trots nerver har gett mig lite mer självförtroende. Plus jag klådde maken på ler duvorna. 😉

   Sitter här nöjd med mitt jägarbevis och armar som har ont i muskler jag inte visste jag hade 🙂 Tack Calle för att du gjorde så att jag och maken fick våra efterlängtade Jägarbevis!

   Bäst i test.

   Fantastiskt kurs med många skratt och trevliga människor. Calle gör ett extremt gott jobb vad det gäller att lära en teori och skytte. Har nog aldrig känt mig så säker på något som när Calle har visat/förklarat. Rekommenderas starkt!

   Oerhört bra! välorganiserat och de bäst tänkbara ledarna. Gott käk och oerhört vacker miljö.

   En intensiv, tuff och lärorik kurs med fokus på såväl teknik som teori, alltid med säkerheten i centrum. Kunniga och duktiga lärare som på kort tid lägger grunden för gott skytte. En kurs som inspirerar till forsatta äventyr.

   Linus Jönsson 5 starEn riktigt bra kurs, finns inget att klaga på!
   Tony Seagate 5 star
   GodsJakt omdöme
   Victor W. Ebel 5 star
   Björn Lindbergh 5 starRiktigt bra instruktörer!
   Tobias Tuben Karlsson 5 starKanonbra, supernöjd 🙂
   Oscar Purtsi 5 star
   Krister Hult 5 star
   GodsJakt omdöme
   Robin Elovsson 5 star
   Jonny Walter 5 star
   Emil Jonsson 5 star
   Daniel Norberg 5 star
   GodsJakt omdöme
   GodsJakt omdöme
   Philip Larsson 5 star
   Philip Svensson 5 star
   Nina Hansen 5 star
   Wiking Norberg 5 star
   Jocke Ahl 5 star
   Rolf Fahlström 5 star
   Peggy Jensen 5 star
   Rexh A. Lami 5 star
   Anton Storck 5 star
   Lari Åkesson 5 star
   Joakim Lyckman 5 star
   GodsJakt omdöme
   Filip Landmark 5 star
   Ari Leskelä 5 star
   Jon Jezierski 5 star
   GodsJakt omdöme
   Helena Reimers 5 star
   Lars Nilsson 5 star
   Talla-Malik Sesay 5 starGrymt bra lärare och fantastiskt skoj
   Niklas Månsson 5 star

    Namn (obligatorisk)

    Telnr (obligatorisk)

    Epost (obligatorisk)

    Datum

    Kurs

    Meddelande, Avbetalning, Alternativ datum

    Peter Reinertz 5 star
    Maria Mattsson 5 star
    Hugo Norén 5 star
    GodsJakt omdöme
    Jonathan Gansten 5 star
    Victor Schreil 5 star
    Samir At 5 star
    Mattias Wikholm 5 star
    Sanna Olin 5 star
    Nilspetter Eng 5 star Lär dig rätt från början: säkerhet, teori, skytte med kula/hagel. En oslagbar grund! Tack Carl-Fredrik Alwén, en dröm blev till verklighet!
    Mirjam Olovsson 5 star
    Viktor Brattse 5 star
    Palle Smeby 5 star
    GodsJakt omdöme
    Josefin Hållbus 5 star
    Jakob Olsson 5 star
    GodsJakt omdöme
    Pehr Dalhusen 5 star
    Patrik Boström 5 star
    GodsJakt omdöme
    Fredrik Hansson 5 star
    Bror Leide 5 star
    Edvin Ask 5 star
    Viktor Sjödin 5 star
    GodsJakt omdöme
    Gustaf Starhög 5 star
    Fredrik Sténson 5 star
    Paul Karlsson 5 star
    Ola Rydén 5 star
    Charlie Persson 5 star
    Tim Van Der Cox 5 star
    Viktor Ekström 5 star
    Åsa Simonsson 5 star
    GodsJakt omdöme
    GodsJakt omdöme
    Edvard Fernö 5 star
    Peter Sparre 5 star
    Mathias Lindwe 5 star
    GodsJakt omdöme
    Tobias Westergren 5 star GodsJakt omdöme
    Magnus Fajersson 5 star GodsJakt omdöme
    Peter Jönsson 5 starGodsJakt omdöme
    Daniel Glantz 5 star
    Jimmy Steen 5 star
    GodsJakt omdöme
    Emma Lundgren 5 star
    GodsJakt omdöme
    Henrik Thuring 5 star
    GodsJakt omdöme
    Peter Lindgren 5 star
    Eric Olofsson 5 star
    GodsJakt omdöme
    Michael Svensson 5 star
    Ludwig Andersson 5 star
    Mattias Eriksson 5 star

     GodsJakt omdöme

    Referenser omdömen från tidigare kursdeltagare, GodsJakt JÄGAREXAMEN PÅ ENDAST 3 DAGAR!
    Från www.Facebook.com/GodsJakt & vi tackar ödmjukast för alla recensionerna.

    Chansa inte, finns en anledning att vi hade 21 av 22 elever( 10 av 10 & 11 av 12 elever) på rekommendation från tidigare elever på två kurser i sträck.

    Ni gör detta en gång i livet gör det ordentligt & Bäst. Även om vi gör detta varje vecka, så ska det kännas lika speciellt från vår sida.
    Välkomna

    Tveka inte, ring oss på 0708-161769

     Namn (obligatorisk)

     Telnr (obligatorisk)

     Epost (obligatorisk)

     Datum

     Kurs

     Meddelande, Avbetalning, Alternativ datum

     GodsJakt omdöme

     GodsJakt omdöme

      GodsJakt omdöme GodsJakt omdöme

     Call Now Button